POLIDISC

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Noticies Polidisc
Correu electrònic Imprimeix

POLITICA DE PRIVACITAT - RGPD

Perque la seva privacitat ens importa.

POLIDISC S.L. amb domicili a C/ Joan Vila del Solés, 1-3. Pol. Ind. Santa Maria.. 08271 Artés, Telèfon 931995353 i mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la posa en coneixement que disposa de les seves dades de caràcter personal especificades en el corresponent registre d'activitats del tractament de l'empresa denominat General d'Administració.

La base legal per al tractament de les seves dades és l'execució de la relació comercial / contractual entre el titular de la informació i el responsable del tractament i l´esmentada informació personal es conservarà mentre es mantingui la relació comercial o contractual o durant el temps estrictament necessari per complir amb les obligacions legals.

La finalitat de la creació, existència i manteniment és el tractament de la informació amb les exclusives finalitats de poder fer efectiu el nostre servei / complir amb la nostra relació comercial, i realitzar la facturació d'aquest.

Els destinataris de la informació són tots els departaments, compartiments, locals i entitats associades en els quals s'organitza POLIDISC S.L. . i no seran cedits a cap tercer excepte en els casos que existeix una obligació legal.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades de caràcter personal, així com a sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la supressió quan, entre altres motius, la informació ja no sigui necessària per a la finalitat que es van lliurar així com retirar el consentiment otorgat.. També es pot exercir el seu dret a la limitació del tractament, de manera que les seves dades no seran suprimides, però el tractament dels mateixos estarà subjecte a limitacions.

Els exercicis de portabilitat i automatització de decisions no s'apliquen en aquest cas per la tipologia de dades i tractament dels mateixos.

 
Correu electrònic Imprimeix

 

IMPROVING EVERY DAY.. GOING FARTHER....

 

LOGO 25 ANYS POLIDISC

 
Correu electrònic Imprimeix

 

AEPA

Empresa associada a APEA.  Associació Empresaris Poligon d'Artés

 
Correu electrònic Imprimeix

PIPEPUBLICACIÓ ARTICLE AL PORTAL PIPE

Inicio > Actualidad > Novedades > Ficha detalle

Ficha detalle

Misión Internacional Polidisc en Asia

27/09/2011
Exportan desde 2009

La empresa PIPE Polidisc, fabrica discos y componentes para el acabado de superficies, tanto metálicas, como plásticas, maderas y mármoles. Disponen de una gran experiencia en el sector, y esto junto la calidad de sus productos les ha situado como una de las empresas de referencia en el sector.

Desde medianos 2009, Polidisc ya tenía clientes en el exterior, apostaron fuertemente la venta de sus productos en empresas potenciales tanto en Europa como en Asia.  ...

Veure tota la noticia al següent link:

>> http://www.portalpipe.com/icex/applications/PIPE2000/Polidisc

 

 
Correu electrònic Imprimeix

POLIDISC ELEBORA UN NOU CONCEPTE DE DISC VENTILAT SENSE COSTURES.

PER UN POLIT PERFECTE!

Aquest nou concepte de disc de polir està realitzat amb multiples peces textils unides sense costures radials, que permet treballar aquelles peces que requereixin una qualitat molt alta.

També permet combinar diferents materials en un mateix disc per ajustar-se a cada feina a realitzar. Poliéster/cotó natural o impregnat per un bon polit, teles texanes, cotó 100% per repulir, franeles...

Aquest disc ofereix unes prestacions de treball molt elebades en qualitat i prestacions, al mateix temps que ajuda a reduir el consum de pasta considerablement, i tot a un preu molt competitiu.

Prova'l sense compromís!

Aquest producte està protegit per una patent Europea.

 

 


Lupa ampliando palabra news de un periodico


robot puliendo pieza Disco puliendo pieza Robot lijando pieza Disco puliendo rotulas en secuencia