POLIDISC

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
新闻Polidisc
E-mail 列印
沒有可用的翻譯。

POLÍTICA DE PRIVACIDAD


POLIDISC S.L. B60181187 amb domicili a C/ Joan Vila del Solés, 1-3. Pol. Ind. Santa Maria.. 08271 Artés, Telèfon 931995353 i mail 這個 E-mail 地址已經被防止灌水惡意程式保護,您需要啟用 Java Script 才能觀看 posa en coneixement que disposa de les seves dades de caràcter personal especificades en el corresponent registre d'activitats del tractament de l'empresa denominat General d'Administració.

La base legal per al tractament de les seves dades és l'execució de la relació comercial / contractual entre el titular de la informació i el responsable del tractament i l´esmentada informació personal es conservarà mentre es mantingui la relació comercial o contractual o durant el temps estrictament necessari per complir amb les obligacions legals.

La finalitat de la creació, existència i manteniment és el tractament de la informació amb les exclusives finalitats de poder fer efectiu el nostre servei / complir amb la nostra relació comercial, i realitzar la facturació d'aquest.

Els destinataris de la informació són tots els departaments, compartiments, locals i entitats associades en els quals s'organitza POLIDISC S.L. . i no seran cedits a cap tercer excepte en els casos que existeix una obligació legal.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades de caràcter personal, així com a sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la supressió quan, entre altres motius, la informació ja no sigui necessària per a la finalitat que es van lliurar així com retirar el consentiment otorgat.. També es pot exercir el seu dret a la limitació del tractament, de manera que les seves dades no seran suprimides, però el tractament dels mateixos estarà subjecte a limitacions.

Els exercicis de portabilitat i automatització de decisions no s'apliquen en aquest cas per la tipologia de dades i tractament dels mateixos.

 

 
E-mail 列印

 

IMPROVING EVERY DAY.. GOING FARTHER....

 

LOGO 25 ANYS POLIDISC

 
E-mail 列印

 

AEPA

Company Member of APEA.  Companies Association of Artés

 
E-mail 列印
沒有可用的翻譯。

PIPE

Inicio > Actualidad > Novedades > Ficha detalle

Ficha detalle

Misión Internacional Polidisc en Asia
27/09/2011
Exportan desde 2009

La empresa PIPE Polidisc, fabrica discos y componentes para el acabado de superficies, tanto metálicas, como plásticas, maderas y mármoles. Disponen de una gran experiencia en el sector, y esto junto la calidad de sus productos les ha situado como una de las empresas de referencia en el sector.

Desde medianos 2009, Polidisc ya tenía clientes en el exterior, apostaron fuertemente la venta de sus productos en empresas potenciales tanto en Europa como en Asia.

Uno de los sectores más potenciados ha sido la grifería. Sobretodo en procesos automáticos. Su gama de discos de tergal, es su producto estrella en este tipo de aplicaciones, de ahí que muchas empresas desplazadas en Asia en busca de una mejora de los costes de fabricación de sus procesos, continúen comprando sus discos, aún y los costes añadidos del transporte, para mantener sus estándares de calidad y durabilidad.

Una apuesta importante ha sido la difusión de sus productos en los mercados de interés. En el caso de China, Polidisc ha establecido un agente comercial en la zona, vital para el buen funcionamiento con las relaciones con los clientes y la adaptación de la pagina Web en Chino... entre otras cosas.

Para más información puede visitar:

>> www.polidisc.com

 

Ver toda la noticia completa en el siguiente link:

http://www.portalpipe.com/icex/applications/PIPE2000/Polidisc

 

 

 
E-mail 列印

POLIDISC develops a new concept of seamless airway polishing buff. Special for a perfect polishing.

This new concept of buff is made with multiple fabric pieces put together without any radial seams or stitching, for working all parts that require a high level of surface finish.

It is possible to combine different fabric materials on the same disc for every specific job. Polyester/cotton, natural or impregnated for a good rough polishing, 100% cotton cloth, for re-polishing, flannels...

This polishing buffs offer very good benefits in quality and durability, and reduces considerably the amount of polishing compound. All with a very competitive pricing.

Try it now!

This product has a European Patent.

 


Lupa ampliando palabra news de un periodico


robot puliendo pieza Disco puliendo pieza Robot lijando pieza Disco puliendo rotulas en secuencia